Gratis thuisbezorgd vanaf €20,- (brievenbuszending) & vanaf €65,- (pakketpost) en 14 dagen bedenktijd*
Op werkdagen voor 12.00u. besteld, dezelfde dag verzonden.
Welkom , login of registreer
Bij steeds wat anders.nl koopt u sieraden, decoratie, accessoires, gadgets, cameraproducten, seizoensproducten en MiPow producten.
 
   
Bestsellers

Spaarpuntensysteem
 

Bij elke €10,- exclusief de verzendkosten, die u besteedt in onze webshop ontvangt u een kortingscode van €0,50 welke te besteden is bij uw volgende bestelling.

Bent u niet tevreden met het door ons geleverde product? Vul dan onderstaand retourformulier in met bijbehorend ordernummer, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U heeft na de dag van ontvangst van het product 14 (kalender)dagen bedenktijd en gedurende deze periode het recht om uw product zonder opgave van reden te retourneren.
U dient het formulier eerst in te vullen en daarna uw aankoop binnen 14 (kalender)dagen terug te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag van het desbetreffende product inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw adres naar steeds wat anders.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan steeds wat anders.nl binnen 14 (kalender)dagen na het invullen van het retourformulier geretourneerd worden.
Let op!:  U ontvangt het door ons te crediteren orderbedrag, binnen 14 (kalender)dagen na aanmelding van uw retour, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze algemene voorwaarden

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaand retourformulier.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

 
 
 

Contact

steeds wat anders.nl
Charlotte Köhlerstraat 56
7558 VE Hengelo

+31 (0)74 - 853 91 66
info@steedswatanders.nl

 
 
*Bekijk de algemene voorwaarden van steeds wat anders.nl

Wij accepteren Ideal         Wij accepteren PayPal         Wij accepteren Bankoverboeking